Advies

Op zoek naar het beste kussen?

Een kussen is heel persoonlijk, daarom zijn de kussens van Silvana verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van zacht tot stevig, van dik tot dun en bestaande uit verschillende materialen. Om je te helpen bij jouw kussenkeuze, is de Silvana kussenkiezer ontwikkeld. Hiermee weet je binnen 1 minuut welk kussen het beste bij jou past.  

Wil je meer achtergrond informatie over het maken van de juiste kussenkeuze? Bekijk dan de kussen informatie pagina voor een uitgebreide uitleg. En voor welk Silvana kussen je dan ook kiest, één ding is zeker: ze zijn stuk voor stuk gemaakt van de allerbeste materialen en zullen jou een heerlijke nachtrust bezorgen!  

Op zoek naar het beste dekbed?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn de Silvana dekbedden verkrijgbaar in verschillende varianten, van dons tot synthetisch en van enkel tot 4-seizoenen. De Silvana dekbedkiezer helpt jou eenvoudig en snel bij het maken van de juiste dekbedkeuze. Wil je meer achtergrond informatie over het maken van de juiste dekbedkeuze?. Bezoek dan dekbed informatie pagina.